Vilkår & Betingelser

1. Indledning

Ved at bruge hjemmesiden Jeweler.dk accepterer du disse vilkår og betingelser. Læs dem nøje igennem.

2. Brug af Hjemmesiden

Hjemmesiden er kun til personlig og ikke-kommerciel brug. Du må ikke bruge hjemmesiden til ulovlige formål eller på nogen måde, der kan skade hjemmesiden eller dens brugere.

3. Ophavsret og Varemærker

Alt indhold på Jeweler.dk, herunder tekster, grafik, logoer og billeder, er beskyttet af ophavsret og må ikke kopieres, modificeres eller distribueres uden forudgående skriftlig tilladelse.

4. Affiliate Links

Jeweler.dk indeholder affiliate links. Det betyder, at vi kan tjene en kommission, hvis du køber et produkt via et link på vores hjemmeside. Dette påvirker ikke prisen, du betaler.

5. Ansvarsfraskrivelse

Information på Jeweler.dk er kun til generel information. Selvom vi bestræber os på at holde informationen opdateret og korrekt, giver vi ingen garantier af nogen art om nøjagtigheden, pålideligheden, egnetheden eller tilgængeligheden med hensyn til hjemmesiden eller informationen, produkterne, tjenesterne eller relaterede grafikker indeholdt på hjemmesiden til ethvert formål.

6. Begrænsning af Ansvar

Jeweler.dk er ikke ansvarlig for nogen direkte, indirekte, særlige eller følgeskader eller nogen andre skader, der opstår i forbindelse med brug af hjemmesiden eller i forbindelse med køb foretaget gennem affiliate links.

7. Ændringer i Vilkår & Betingelser

Vi forbeholder os retten til at ændre disse vilkår og betingelser når som helst. Ændringer vil blive offentliggjort på denne side.

8. Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til disse vilkår og betingelser, er du velkommen til at kontakte os via jeweler@smartshopper.dk

Close

Cart

Ingen varer i kurven.